Dela:

Från lördagens vernissage Paper Sculpture (klicka på bilderna om du vill se dem större).Strax efter vernissagen var det dags för Kalligrafi-performance av kalligrafiartisten Hisayo Majstrovic Oki.

Lördagen avslutades med middag och film. Varje kuvert hade dekorerats med varsin fågel i origami. Och ätpinnar naturligtvis (möjligheten att äta med vanliga bestick fanns).
Middagen bestod av nori-svepta rullar som kunde fyllas med valfritt innehåll: krabba, tonfisk, lax, omelett, avocado, räkor, wasabi mm. Varmrätten var lax med purjolöksås eller fläskkött med soja- och ingefärasås. Till det fanns inlagd gurka med ingefära, haricot vert med sesamsås, inlagd salladskål samt sojasåsmarinerad aubergine. Och självklart ris och soja. Till efterrätt fick vi en kaka gjord på grönt te med Anko som är en adukibönsylt.
Hela middagen var en smaksensation!

Efter middagen bjöds deltagarna på filmupplevelsen Tokyo Godfathers, en animerad film som är allt annat än man förväntat sig! Underbara karaktärer befolkar denna roliga rulle där vändningarna är många och fullkomligt överraskande.


Bilden kommer från: http://www.anime.com/Tokyo_Godfathers/

Under söndagen kunde man prova på att vika den minsta lilla fågel i papper, slå in paket med vackra tyger, skriva kalligrafi eller klä sig i en vacker Kimono-dräkt.