Dela:

Nu närmar sig julen med stormsteg och samtidigt som vi nöjt blickar bakåt på vårt sjuttionde verksamhetsår så har vi redan börjat planera för det sjuttioförsta.

  • Trettondagsutställare Aron Rantatalo

Första utställningen nästa år är med Aron Rantatalo som 2013 var Luleå kommuns ateljéstipendiat. Aron arbetar mycket med djur och djurens symbolik och så är det mycket död också.

  • Julklappstips

Har du svårt att hitta en julklapp till dina nära och kära? Varför inte ge någon konstintresserad ett års medlemskap i Kiruna konstgille? Förutom vernissagekort i brevlådan eller på mailen deltar man ju också i medlemslotteriet där 1 av 10 vinner konst.

  • Vad vill ni se?

Under året har vi förutom utställningar anordnat ett antal föreläsningar och andra tillställningar, ibland fullsatt men också, på vissa av föreläsningarna, med väldigt klent medlemsdeltagande.

Därför undrar vi nu vad ni medlemmar skulle vilja se mer av. Vilken typ av föreläsningar, konstpromenader och andra kringaktiviteter skulle ni vilja att vi anordnar i framtiden?

Kontakta oss gärna på email, info@kirunakonstgille.se, eller brevledes.

  • Dags att förnya medlemskapet

Medlemsavgiften för 2015 betalar du enklast in på Plusgiro 34 94 94-5.

Fullbetalande 200 kr

Familjemedlem 100 kr

Studerande 100 kr

Om du vill ha löpande uppdateringar och information mellan utskicken, samt tips på andra utställningar i Kirunatrakten, föreslår jag att du följer Kiruna konstgille här på hemsidan eller på facebook eller http://facebook.com/kirunakonstgille

Ha nu en god jul och ett gott nytt år så ses vi igen till trettondagen.

Magnus Fredriksson

Ordförande